fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Benzin plæneklipper / Solo by AL-KO 5378 VS ALU – Luxus Alu. Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!
TILBUD

Solo by AL-KO 5378 VS ALU – Luxus Alu. Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!

 10.499  8.500

Kom med din gamle plæneklipper og opgrader. Du får 1.900,- kr. for din gamle maskine. Bytteprisen er: 6.600,- kr.

Til dig der passer på vores miljø og ønsker i at eje en maskine der holder i mange år, og her mener jeg minimum 10 – 15 år. Der skal du købe en Solo by AL-KO 5378 VS ALU.

Som det antyder i modelnavnet, der får du en maskine med alu. skjold. Det ruster ikke på samme måde som et stål skjold. Det er faktisk det der tager livet af alle flest maskiner. Rust og manglende vedligehold. Jeg køre selv med en tilsvarende maskine, blot fra Texas og fra dengang hvor Texas blev lavet i Italien. Den er fra 1994 og fejler intet, ud over at den mangler lidt maling.

Så passer du sådan en Solo by AL-KO Luxus plæneklipper, skal du forvente en MEGET lang levetid.

Denne maskine har en stærk Pro Briggs & Stratton motor. Den trækker på de store gummibelagte stålbaghjul, der få dig let hen over din plæne, med variabel hastighed. Den har et sug af den anden verden, så den fylder opsamleren HELT op. Klipper 53 cm., der er meget optimalt til en opsamler maskine.

Det er mange penge, men ikke dyrt. Prøv engang at udregne årsprisen: 6.600,- kr. op i 15 år = 440,- kr. om året. Det kan du ikke købe en billig discount maskine for nogen steder.


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.