fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Solo by AL-KO 5378 VS ALU – Luxus Alu. Plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!
TILBUD

Solo by AL-KO 5378 VS ALU – Luxus Alu. Plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!

 11.289  9.300

Kom med din gamle plæneklipper og opgradere. Du får du 2.700,- kr. for din gamle maskine. Bytteprisen er: 6.600,- kr.

Til dig der passer på vores miljø og ynder at eje en maskine i mange år. Og her mener jeg minimum 10 – 15 år. Der skal du købe en Solo by AL-KO 5378 VS ALU. Som det antyder i modelnavnet, får du her en maskine med alu. skjold. Det ruster ikke på samme måde som et stål skjold. Det er faktisk det der tager livet af alle flest maskiner. Rust og manglende vedligehold. Jeg køre selv med en tilsvarende maskine, blot fra Texas og fra dengang hvor Texas blev lavet i Italien. Den er fra 1994 og fejler intet, ud over at den mangler lidt maling. Så passer du sådan en Solo by AL-KO Luxus plæneklipper, skal du forvente en MEGET lang levetid.

Denne maskine er bestykket med en stærk Pro Briggs & Stratton motor. Den trækker på de store gummibelagte stålbaghjul, der få dig let hen over din plæne, med variabel hastighed. Den har et sug af den anden verden, så den fylder opsamleren HELT op. Klipper 53 cm., der er meget optimalt til en opsamler maskine.

Det er mange penge, men ikke dyrt. Prøv engang at udregne årsprisen: 6.600,- kr. op i 15 år = 440,- kr. om året. Det kan du ikke købe en billig discount maskine for nogen steder.

Varekategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.