fbpx
Du er her: Forside / Plænetraktor / Solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort Plænetraktor

Solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort Plænetraktor

 24.999

Lækker støvsuger, der tilfældigvis også kan klippe din plæne. Den kommer fra Solo by AL-KO, der lever op til den kvalitet der skal sælges i en faghandels butik, som min her på Absalonsvej 4.

Du få en god Briggs & Stratton motor på 13 HK, en klipperbredde på 92 cm. med to knive. Fodbetjent oliedrevet aluminium hydrostatisk gearkasse. Mulighed for bio-klip, men er det det du vil, så skal du ikke købe en opsamler traktor. Lyt derimod til din fagmand, vælg det der passer til dit behov. Denne plænetraktor er bygget på en stærk rørramme, der gør at maskinen holder i mange år.

Få 5.000,- kr. for din gamle plænetraktor, så din byttepris kun er: 13.999,- kr.


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele

Kategori: Tags: , ,

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.




Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.