fbpx
Du er her: Forside / Plænetraktor / Solo by AL-KO T13-93.7 HDS-A Plænetraktor
TILBUD

Solo by AL-KO T13-93.7 HDS-A Plænetraktor

 22.999  19.000

Det kan klart bedst betale sig at køre den store 22 HK traktor jeg har på tilbud, men er 110 cm. bare for bredt til det sted du klipper. Så kan du køre denne med 13 HK AL-KO Pro motor og en klippebredde på 94 cm. med side udkast og mulighed for bio-klip. Bygget på samme stærke type rørramme som den store model, så det giver dig en stærk traktor i mange år, hvis du ellers vil passe på den og få lavet et ordenligt service, med jævne mellemrum. Solo by AL-KO er AL-KO´s high-end produkt, hvor der ikke er sparet, for at lave en billig pris. Det er tysk grundighed og lavet på deres fabrik i Østrig.

I øvrigt et godt alternativ til til en Craftsman, hvis du har sådan idag. Du skal nok ikke forvente at der kommer flere traktorer i det navn, desværre.

OBS – Billedet er af den store 22 HK model


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.