fbpx
Du er her: Forside / Plænetraktor / Solo by AL-KO T22-103.9 HD-A V2 Plænetraktor med opsamler “Jubilæumsmodel” – Klik og se bytteprisen
TILBUD

Solo by AL-KO T22-103.9 HD-A V2 Plænetraktor med opsamler “Jubilæumsmodel” – Klik og se bytteprisen

 32.999  25.999

Kom med din gamle traktor, så er din byttepris: 20.999,- kr.

DER KOMMER KUN DEN ENE. Alle Solo by AL-KO forhandler har fået tildelt én hver af denne Jubilæumsmodel, der er lavet i anledningen af Solo by AL-KO´s 5 års Jubilæum, som High-end produkt i AL-KO koncernen. Den er med ekstraudstyr, så som kofanger og lys, der normalt skal tilkøbes.

Stor og lækker støvsuger fra Solo by AL-KO, der også kan klippe plæne. Her er virkelig tale om kræs, med en AL-KO Pro motor på 22 HK – 2 cyl. Fodbetjent hydrostatgear og integreret opsamler, så du med det samme får dig en rigtig flot plæne. Den rejser nemlig græsset op når det klippes pga. det kraftige sug til opsamleren. Den klipper godt en meter ad gangen, så du bliver også færdig, ret hurtig på en stor plæne.

Varekategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.