fbpx
Du er her: Forside / Plænetraktor / Solo by AL-KO T22 – 110.00 HDH-A V2 Højgræsklipper
TILBUD

Solo by AL-KO T22 – 110.00 HDH-A V2 Højgræsklipper

 31.499  27.000

Bor du et sted, hvor naturen skal stå vildt og gerne vil have stier igennem området. Eller skal blot klippe en masse langt græs, der bliver for hårdt med en buskrydder. Så er denne Solo by AL-KO Højgræsklipper lige noget for dig. Den er bygget på den store Premium ramme, med en kraftig motor på 22 HK. Så er der power nok til at håndtere den store 110 cm. klipper, der med kæder for og bag lader højt græs komme ind og det afklippet græs kan fint komme ud igen. Den er monteret med traktorbagdæk, for et ordentligt fodfæste i det ufremkommelige terræn.

Solo by AL-KO er udtænkt og designet i Tyskland og bygget i Østrig.

Her er tale om AL-KO´s high-end produkt, du kun finder hos en faghandel, så du kommer bare og spørger en rigtig fagmand og han bor på Absalonsvej 4.


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Kategori: Tags: , ,

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.