Solo by AL-KO T22 – 110.00 HDH-A V2 Højgræsklipper

  

  

kr. 28.000

22% Off

Bor du et sted, hvor naturen skal stå vildt og gerne vil have stier igennem området. Eller skal blot klippe en masse langt græs, der bliver for hårdt med en buskrydder. Så er denne Solo by AL-KO Højgræsklipper lige noget for dig. Den er bygget på den store Premium ramme, med en kraftig motor på 22 HK. Så er der power nok til at håndtere den store 110 cm. klipper, der med kæder for og bag lader højt græs komme ind og det afklippet græs kan fint komme ud igen. Den er monteret med traktorbagdæk, for et ordentligt fodfæste i det ufremkommelige terræn.

Solo by AL-KO er udtænkt og designet i Tyskland og bygget i Østrig.

Her er tale om AL-KO´s high-end produkt, du kun finder hos en faghandel, så du kommer bare og spørger en rigtig fagmand og han bor på Vævervej 17A.


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Titel

Go to Top