fbpx
Du er her: Forside / Fejemaskiner / Texas Combi 800 TG Fejemaskine incl. 80 cm. kost
TILBUD

Texas Combi 800 TG Fejemaskine incl. 80 cm. kost

 10.498  9.999

Dette er en stærk “semipro” fejemaskine der fint kan bruge til hele villavejen. Den har en arbejdsbredde på 80 cm. Så du kan ret beset nøjes med en tur på fortorvet. Med en Texas er du altid sikker på reservedele, hvis noget mod forventning skal skiftes. Der ydes tre års garanti på en Texas, fordi de laver gode maskiner, der holder i mange år, hvis de bliver passet.

Du kan med denne combi maskine, i løbet af 15 sek. skifte til en sneslynge, hvis der skulle komme meget sne. Den og andet udstyr kan tilkøbes efter behov.

Kategori: Tags: ,

Del bare denne maskine med resten af vejen. Se her en udregning for 10 husstande:

Pris på maskine: 10.498,- kr. incl. moms. Ved en tilbudspris, bliver regnestykket bare bedre.

Pris pr. husstand ved køb af maskine: 1100,- kr. = 11.000,- kr. incl. 500,- kr. til benzin.

Pris pr. husstand efterfølgende for snerydning pr. år: 200,- kr. = 2000,- kr. til service på maskine, benzin og en “lille” løn til vedkommende der køre med maskinen.

Overskud bruges til opsparing, så er til nye børster eller hvis noget bliver skadet på maskinen. Evt. opsparing til en sneslynge.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.