fbpx
Du er her: Forside / Plænetraktor / Texas XC140-98 Plænetraktor – Forventet levering d. 01.07.21.

Texas XC140-98 Plænetraktor – Forventet levering d. 01.07.21.

 13.999

Går du udelukkende efter den billigste pris, og godt kan leve ned at skifte gear. Så har Texas også en god løsning til dig, i deres XC140-98. Der køre med manuel gearkasse, 5 frem og 1 bakgear. En maskine med manuel gear, kan mange gange klippe meget større arealer, end de er bygge tid. Dette fordi at der normalvis køres i et mere roligt tempo, der passer til mængden af græs og derfor overbelastes maskine ikke.

Med Texas er du altid sikker på reservedele, hvis noget mod forventning skulle blive skadet. Denne traktor er bestykket med en Loncin motor, der laves af en af de helt store motorfabrikker i Kina.

Specifikationer

  • Loncin 4-takt motor, med 8,8 kW ydelse

  • 98 cm klippebredde

  • 30-90 mm klippehøjde

  • 1,6-8,3 km/t hastighed


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Kategori: Tags: ,

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.