fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Benzin plæneklipper / Vari Hurricane F550 benzin grovklipper
TILBUD

Vari Hurricane F550 benzin grovklipper

 12.950  11.950

Den klipper de største problemer væk

Vari Hurricane er en af de stærkeste plæne klippere vi har på vores sortiment. Vari er et mærke fra Ariens, som designet grovklippere med en åben udkast foran. Hvor de så også smed den største motor de kunne finde på den. Pga.  Dens åbne udkast, og den store 58cm biokniv, er det en af de få plæneklippere som kan tage nogle af de største problemer. For eksempel tilgroet græs.

 

  • Honda motor, med 4,7 kW
  • 40 – 90 justerbar klippehøjde
  • 58 cm Biokniv

Du kan fint stoppe græs og ukrudt i den, der er en halv meget højt. Den æder det rå.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.