Viborg Havemaskiner blev pr. 01.02.2011 overtaget af 2. generation i familien, i det Henrik Bøgebjerg købte firmaet af John Bøgebjerg, der har drevet virksomheden i 22 år.

Viborg Havemaskiner har stor fokus på den private villa haveejer og derfor oplever du som privat kunde en anden service her frem for den der fås hos en stor maskinehandler med fokus på landmanden.Viborg Havemaskiner reparerer og servicere  mellem 1500 – 1700 havemaskiner om året på værkstedet, derfor er du garanteret stor knowhow og erfaring.

Hos Viborg Havemaskiner, giver vi en ærlig og seriøs rådgivning. Her handler det ikke om at være den billigste, men derimod at være  den bedste, til den service du helt gratis får med i en handel.

Når du køber en ny maskine hos Viborg Havemaskiner, Så får vi den samlet, smurt og så tilført det olie, benzin eller elektricitet, som din maskine har brug for. På den måde kan du købe den, komme forbi, hente den og bruge den.

Husk at du med fordel kan indlevere din have maskine under efteråret, så slipper du for køen og ventetiden til foråret. Der er også mulighed for at vi kan have din maskine opbevaret på “Hotel Mower Love” under vinterperioden, hvis det kniber med pladsen i udhuset. Så er den efterset og klargjort til sæsonen starter.

På værkstedet laver vi ikke en urealistisk billig tilbudspris på service af din maskine, for vi ved hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt. Men til gængæld laver vi meget gerne et overslag på din ønskede opgave.

Vi glæder os til at se dig og din maskine hos Viborg Havemaskiner.

Med venlig hilsen

Kenneth, Bjarne og Henrik