Viborg Havemaskiner blev pr. 01.02.2011 overtaget af 2. generation i familien, i det Henrik Bøgebjerg købte firmaet af John Bøgebjerg, der har drevet virksomheden i 22 år.

Viborg Havemaskiner har stor fokus på den private villa haveejer og derfor oplever du som privat kunde en anden service her frem for den der fås hos en stor maskinehandler med fokus på landmanden.Viborg Havemaskiner reparerer og servicere  mellem 1500 – 1700 havemaskiner om året på værkstedet, derfor er du garanteret stor knowhow og erfaring.

Hos Viborg Havemaskiner, giver vi en ærlig og seriøs rådgivning. Her handler det ikke om at være den billigste, men derimod at være  den bedste, til den service du helt gratis får med i en handel.

Når du køber en ny maskine hos Viborg Havemaskiner, er den samlet, opstartet og klar til brug. Der ér fyldt benzin og olie på de maskiner der kræver dette og batteri og elektriske maskiner, er også testet.

Husk at du med fordel kan indlevere din maskine, når sæsonen er slut, så slipper du for køen og ventetiden til foråret. Der er også mulighed for at din maskine kan bookes ind på “Hotel MowerLove”, hvis det kniber med pladsen i udhuset. Så er den efterset og klargjort til kommende sæson.

På værkstedet laver vi ikke en urealistisk billig tilbudspris på service af din maskine, for vi ved hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt. Men til gængæld laver vi meget gerne et overslag på din ønskede opgave.

Vi glæder os til at se dig og din maskine hos Viborg Havemaskiner.

Med venlig hilsen

Kenneth, Bjarne, Mads, Christian, Ejner, Morten og Henrik