Firmainfo:

Viborg Havemaskiner
Vævervej 17A, 8800 Viborg
Tlf.: 86613600 – Mail: info@viborghavemaskiner.dk

CVR: 33312180

Priser på webshop:

På denne webshop står alle produkter i valutaen DKK (Danske kroner). Alle priser er vist inkl. moms.

Det er muligt at betale via webshoppen med følgende kort og services: Dankort, Visa, Mastercard, samt via MobilePay

Levering af produkter:

Alle produkter afhentes som hovedregel på firmaets adresse Vævervej 17A, 8800 Viborg og aftales med Viborg Havemaskiner hvornår produkterne er klar til afhentning.

24 måneders reklamationsret:

For at benytte sig af de 24 måneders reklamationsret skal du reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, du har konstateret fejlen eller manglen.

14 dages fortrydelsesret:

Hvis du anvender din fortrydelsesret, tilbagebetaler jeg hele det beløb, som du har betalt. Produktet skal afleveres i original emballage og uden at have været brugt. Du sørger selv for aflevering til firmaets adresse på Vævervej 17A, 8800 Viborg.

Hvornår bliver beløbet trukket fra dit kort?

Beløbet for produktet bliver først trukket fra dit kort, når produktet er afhentet i butikken eller afsendt fra firmaets adresse.

Fortrolighedspolitik

Viborg Havemaskiner forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Viborg Havemaskiner vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Viborg Havemaskiner vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.