fbpx
Du er her: Forside / Historien / Værkstedet

Værkstedet

Værkstedet er bemandet med to meget dygtige og erfarende serviceteknikere. De sætter en ære i at lave din maskine, så den kan køre bedre end da den var ny. Og vi mener hvad vi siger, når vi siger bedre end ny. For har du fået lavet service på din maskine, får du en maskine der er smurt alle de steder som fabrikken ikke får gjort. Der bruges nemlig ingen form for smørre midler, når en ny maskine samles.

På værkstedet laves alle typer maskiner inde for have, skov og park området, men dér udover laves der også special-opgaver i form af tilpasning af udstyr til maskiner, det kan fx. eftermontering af rive eller forstækning for montering af anhængertræk ol.

På værkstedet laver vi ikke en urealistisk billig tilbudspris på service af din maskine, for vi ved hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt. Men til gængæld laver vi meget gerne et overslag på din ønskede opgave.

HUSK – Det er ikke altid billigst som er bedst !!!

Har du en opgave der skal løses, er du meget velkommen til at ringe eller komme forbi og få en uforpligtende snak.

Et sidste spørgsmål: Hvorfor smide din gamle maskine væk, for at købe en ny der heller ikke er smurt?

Vedlighold er stadig et ord i den danske ordbog 🙂

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.