fbpx
Du er her: Forside / Fræser, Flishugger og Kløver / Tilbehør til fræser, flishugger & kløver / Aspen 4 – Alkylatbenzin – Miljøbenzin

Aspen 4 – Alkylatbenzin – Miljøbenzin

 169

Aspen 4 er en benzin, der gør det meget mere behageligt at gå bag din plæneklipper. Det er godt for DIG og din krop. Men det er sandelig også godt for din maskine. Aspen 4 står ikke og bliver for gammel i maskine eller dunken. Det giver en MEGET renere forbrænding til gavn for vores miljø. Denne benzin bruges til en 4-takts motor, der bla. sidder på en plæneklipper, brændekløver og havetraktor. Når du har gået en time bag din plæneklipper med alm. benzin i tanken. Så vil det være “sundere” for dig, at sidde 3 timer bag udstødningsrøret på din bil. For der er ingen katalysator på en plæneklipper. Tænk på dig selv og på vores miljø.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.