Ambrogio 4.0 Elite 4WD RTK Robotklipper uden kantkabel

  

  

kr. 42.995

Delbetaling
1.124 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 42.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.124 kr. Samlede kreditomk. 10.934 kr. Samlet tilbagebetaling 53.929 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,22%. Der er fortrydelsesret.

Ambrogio kommer fra Zucchetti i Italien,

de har bygget robotklippere i rigtig mange år. Med denne 4.0 Elite 4 WD RTK, får du en robot der kan klippe en plæne på op til 5.500 m2, fordelt på op til otte plæner. De otte plæner, kan også være otte startsteder på den samme plæne, hvis der er områder hvor det er svært for den at finde hen eller for at den ikke starter med at klippe samme sted, når den køre ud af ladestationen. Denne robot kan styres og opdateres via app. til din smartphone. Den er også med et ZSC Connect modul. Det giver dig mulighed for at styre og overvåge den via en smartphone eller en tablet, og det giver dig også en tyverisikring, så du får en alarm hvis den kommer uden for sit område. Den har kontakt til Zucchetti i Italien via satellit. Robotten arbejder ca. 3,5 time pr. opladning.

Denne robot køre uden kantkabel og er styret via et RTK system, hvor der står en antenne inden for 15 km. Er der ikke sådan en antenne til rådighed, skal den tilkøbes til en pris á: 4.995,- kr.

Robotten køre i lige linjer, og derfor kan den klippe meget større plæner. Den er også udstyret med Ultralyds sensor, så den køre uden om forhindringer på din plæne.

Videoen og billede viser en alm. 4.0 Elite 4 WD. Der er ikke frigivet billeder af RTK modellen endnu.

Ekstra knive kan findes her