fbpx
Du er her: Forside / Fræser, Flishugger og Kløver / Tilbehør til fræser, flishugger & kløver / Berner Rustløsner med MoS2 – Perfekt til dine maskiner

Berner Rustløsner med MoS2 – Perfekt til dine maskiner

 79

Mange maskine bliver skadet pga. mangleden smøring og vedligehold. Og det gør selvfølgelig at jeg hurtigere skal sælge dig en ny maskine. Men sådan ser jeg altså ikke på det, her på Absalonsvej 4. Du handler med en fagmand, fordi du skal lære at bruge og passe det du køber af mig.
Til at hjælpe dig med det, skal du selvfølgelig bruge de samme produkter som jeg bruger på mit værksted. Det er produkter fra Berner, fordi det har en kvalitet, som jeg kan stå inde for.
Denne rustløsner har en fantastisk penentreringsevne, så det kravler ind i alle små sprækker. Det er letløbende, så det har en hurtig virkning og Mos2 gør at det også har en rigtig god smøringsevne.
Så med smarte ord, så vil jeg kalde dette produkt for WD40 x 10.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.