kr. 598

Pris fra: 598,- kr.

Det er vigtigt at du får den OPTIMALE KØREGLÆDE, brugeroplevelse og udnyttelse af din nye maskine. Derfor anbefaler jeg som FAGMAND, at jeg gør den klar til dig. Det sikre dig også den optimale GARANTI, således at en evt. garantisag ikke kan afvises fordi du selv har samlet noget forkert eller i værste fald få startet din maskine op uden motorolie på. Det ser jeg som fagmand desværre for tit, fordi jeg er garantiværksted for bla. AL-KO, Texas, Stiga og Ryobi, der sælger maskiner på andre webshops, i byggemarkeder og kapitalkæder som Bilka ol.

Dette gør jeg for dig:
Din nye maskine udpakkes, samles, påfyldes Briggs & Stratton motorolie og Aspen 4 MILJØRIGTIG benzin. Maskinen startes og testes. Alle funktioner afprøves, særligt herunder at maskinen også stopper HURTIG ved brug af motorbremsen, der er betjent af den bøjle på styret. På de maskiner hvor dette findes.

Efter ca. 5 DRIFTSTIMER med din nye maskine. Kommer du tilbage og får skiftet din Briggs & Stratton motorolie igen. Det er i mange tilfælde et krav fra motorproducenten, for at opretholde din garanti på maskinen. Men under alle omstændigheder er det god kærlighed til din nye maskine. Når der er skiftet olie, starter, TESTER OG JUSTERE jeg igen din maskine, så alt er helt optimalt. Der udover får du en flyer om mit VINTERSERVICE, der også viser hvordan du bedst passer op plejer din nye maskine.

Denne service kan du også købes til maskiner der ikke er købt hos Viborg Havemaskiner.