Echo RM-520ES Rygbåren Buskrydder. Samlet og klar til brug. Incl. Aspen 2 Miljøbenzin og Oregon Trimmersnørre

  

  

kr. 7.200

32% Off

Delbetaling
204 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 7.200 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 204 kr. Samlede kreditomk. 2.592 kr. Samlet tilbagebetaling 9.792 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,21%. Der er fortrydelsesret.

OBS – Kun 1 – stk. til denne pris. Overgemt model.

Ejer eller arbejder du fx. i juletræskulturen eller har du bare meget store områder der skal ryddes. Så vil det være en rigtig god idé at flytte maskinens vægt om på ryggen.

Denne Echo RM-520ES har motoren placeret på ryggen af dig og med en vinkelgearkasse, så flexslangen får en naturlig arbejdesfrihed. Den er monteret med trimmerhoved og kan IKKE køre med klinge, da det vil skade flexakslen, hvis klingen stoppes af noget hårdt. Rekylstartsystemet er med letstartsystemet og ført rundt, så den kan startes mens du har maskinen på ryggen. Du får hele 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Fordi Echo ved at de laver gode kvalitets maskiner.

Motor: 50,2 ccm – Effekt: 2,16 kW

Vægt: 12 kg – Leveres med Trimmerhoved


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug