UDSOLGT – Texas Combi 800TGE Fejemaskine – 80 cm. Kost- SAMLET OG KLAR TIL BRUG

  

  

kr. 8.999

25% Off

Stærk fejemaskine fra Texas, her er tale om den rigtige gule maskine. Du skal nemlig se dig godt for. Mange steder er der fejemaskiner til billigere penge, men hold dig langt væk. Her er du sikret reservedele, hvis noget mod forventning  går i stykker. Denne maskine er med den gode TGE motor. Hvor du har 220 V start på. Så er det rigtig koldt, så sætter du bare strøm til motoren og starter den.

Denne maskine er bygget til brug i fx. en Ejerforening eller Andelsboligforening. Har du mere, skal du vælge en ProTrac i stedet for.

Her fejer du 80 cm. ad gangen, så du skal blot køre et spor på et alm. fortov, så er du færdig.

HUSK – din nye maskine er samlet og klar til brug, når du handler på Vævervej 17A, Viborg og lige så, her på shoppen.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.