Vidste du, at vi er Garanti værksted for Ryobi?

Det officielle logo af Viborg havemaskiner.

Makita UM 200 Z Hækkeklipper

  

  

kr. 299

67% Off

Med denne lille Makita UM200Z, kan du fin studse dine små buske i haven og lave tilretninger på din hæk. Dette er en model til 10,8 Volt og i det gamle batteridesign. Batterier og lader skal tilkøbes og kan stadig fås, da de også bruges til nogle små skruemaskine Makita laver.

Motor: 10,8 Volt – Batterikapacitet: 1,3 amp

Vægt: 1,5 kg – Skær: 20 cm


Hvis din hækklipper har problemer med hækken, såsom alt for store grene eller en skæv vinkel. Vil jeg anbefale dig i at købe følgende

Okatsune 104 beskære saks.

Silky Bigboy 360 Foldesav


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top