Service, Faglighed & Kvalitet siden 1989.

Makita UM 200 Z Hækkeklipper

  

  

Med denne lille Makita UM200Z, kan du fin studse dine små buske i haven og lave tilretninger på din hæk. Dette er en model til 10,8 Volt og i det gamle batteridesign. Batterier og lader skal tilkøbes og kan stadig fås, da de også bruges til nogle små skruemaskine Makita laver.

Motor: 10,8 Volt – Batterikapacitet: 1,3 amp

Vægt: 1,5 kg – Skær: 20 cm


Hvis din hækklipper har problemer med hækken, såsom alt for store grene eller en skæv vinkel. Vil jeg anbefale dig i at købe følgende

Okatsune 104 beskære saks.

Silky Bigboy 360 Foldesav


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

DKK 299

67% Off

Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top