fbpx
Du er her: Forside / Mosfjerner, Vertikalskærer og Kantskærer / vertikalskærer / Solo by AL-KO 516 El – Vertikalskærer – Mosfjerner
TILBUD

Solo by AL-KO 516 El – Vertikalskærer – Mosfjerner

 3.899  2.795

Er du en af dem der kæmper med mos i din plæne, så er det en god idé at køre en ordenlig Vertikalskærer eller Mosfjerner. Købe en i en orenlig kvalitet og pas på den, så har du den for livet. Og når du handler hos en fagmand som mig. Så lære jeg dig også at bruge den og passe den. Og vil du ikke selv passe den, så gør jeg det gerne for dig. Men denne Solo by AL-KO 516, får du en stærk maskine på strøm, dermed er du fri for at tænke på at holde en benzinmotor kørende. Så bliver prisen billigere end hvis i hver især køber en billig elektrisk discount version. Maskinen er bestykket med en god og stærk el-motor, så der er der ej heller gået på kompromis med kvaliteten. Solo by AL-KO er AL-KO´s high end produkt, det produkt du ikke vil finde i byggemarkeder og ligende steder. Men så koster det selvfølgelig også lidt mere, og hvis du dividere med med fx. 15 – 20 år, så har du total set en MEGET billigere maskine, der samtidig er en fornøjelse og køre med.

Arbejdsbredde: 36 cm.

Max. arbejdsdybde: 25 mm.

Knivtype: 15 stk. faste dobbeltknive.

————-

Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.