Solo by AL-KO 516 – KRAFTIG Elektrisk mosfjerner

  

  

kr. 2.400

57% Off

OBS!!! – Kun én til denne pris. Er opkøbt fra restlager.

 

Er du en af dem der kæmper med mos i din plæne, så er det en god idé at få anskaffet en ordentlig vertikalskærer eller mosfjerner. Køb en i en ordentlig kvalitet og pas på den, så har du den for livet.

Når du handler hos en fagmand som mig, så lære jeg dig i at bruge den, vedligeholde den, og passe på den. Vil du ikke selv passe den, så gør jeg det gerne for dig.

Med denne Solo by AL-KO 516, får du en stærk maskine på strøm, dermed er du fri for at tænke på at holde en benzinmotor kørende. Så bliver prisen billigere end hvis i hver især køber en billig elektrisk discount version. Maskinen har en god og stærk el-motor, så er der ikke gået kompromis på kvaliteten.

Solo by AL-KO er AL-KO´s high end produkt, det produkt du ikke kan finde i byggemarkeder og lignende steder. Men så koster det selvfølgelig også lidt mere, og hvis du dividere med med fx. 15 – 20 år, så har du total set en MEGET billigere maskine, der samtidig er en fornøjelse og køre med.

Arbejdsbredde: 36 cm.

Max. arbejdsdybde: 25 mm.

Knivtype: 15 stk. faste dobbeltknive.


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.