Solo by AL-KO 518 Vertikalskærer Mosfjerner

  

  

kr. 5.900

40% Off

Delbetaling
176 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 176 kr. Samlede kreditomk. 2.514 kr. Samlet tilbagebetaling 8.414 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,31%. Der er fortrydelsesret.

OBS!!! – kun 1 stk. til denne pris, er indkøbt i restsalg.

 

Er du en af dem der kæmper med mos i din plæne, så er det en god idé at køre en ordentlig vertikalskærer eller mosfjerner. Køb en i en ordentlig kvalitet og pas på den, så har du den for livet.

Når du handler hos en fagmand som mig. Så lære jeg dig også at bruge den, vedligeholde den, og passe på den. Vil du ikke selv passe den, så gør jeg det gerne for dig.

Med denne Solo by AL-KO 518, får du en stærk maskine, der nemt kan deles med tre, til fire naboer. Så bliver prisen billigere end hvis i hver især køber en billig elektrisk discount version.

Maskinen har en god Honda GP 160 motor, så er der ikke gået kompromis på kvaliteten. Solo by AL-KO er AL-KO´s high end produkt, det produkt du ikke vil finde i byggemarkeder og lignende steder. Men så koster det selvfølgelig også lidt mere, og hvis du dividere med med fx. 15 – 20 år, så har du total set en MEGET billigere maskine, der samtidig er en fornøjelse og køre med.

Arbejdsbredde: 36 cm.

Max. arbejdsdybde: 25 mm.

Knivtype: 15 stk. faste dobbeltknive.

 


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.