fbpx
Du er her: Forside / Mosfjerner / Solo by AL-KO 518 Vertikalskærer – Mosfjerner
TILBUD

Solo by AL-KO 518 Vertikalskærer – Mosfjerner

 6.819  5.200

Er du en af dem der kæmper med mos i din plæne, så er det en god idé at køre en ordenlig Vertikalskærer eller Mosfjerner. Købe en i en orenlig kvalitet og pas på den, så har du den for livet. Og når du handler hos en fagmand som mig. Så lære jeg dig også at bruge den og passe den. Og vil du ikke selv passe den, så gør jeg det gerne for dig. Men denne Solo by AL-KO 518, får du en stærk maskine, der nemt kan deles med en tre  – fire naboer. Så bliver prisen billigere end hvis i hver især køber en billig elektrisk discount version. Maskinen er bestykket med en god Honda GP 160 motor, så der er der ej heller gået på kompromis med kvaliteten. Solo by AL-KO er AL-KO´s high end produkt, det produkt du ikke vil finde i byggemarkeder og ligende steder. Men så koster det selvfølgelig også lidt mere, og hvis du dividere med med fx. 15 – 20 år, så har du total set en MEGET billigere maskine, der samtidig er en fornøjelse og køre med.

Arbejdsbredde: 36 cm.

Max. arbejdsdybde: 25 mm.

Knivtype: 15 stk. faste dobbeltknive.

 

Varekategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.